A németországi Ara Shoes AG.  1949 óta foglalkozik cipőgyártással. Kényelmi női cipők magas minőségben, kiváló formával és talpkialakítással, valamint minden igényt kielégítő bőségrendszerben. Ezek a fő irányelveink immáron 60 éve. Ehhez a filozófiánkhoz Európa egyik legnagyobb német női cipőgyártójaként hűek vagyunk. - Önökhöz is.

A természetes hatású bőrök állnak a középpontban, úgy a nubuk, mint a velúr. A használt hatású bőrök a sportosságot erősítik. A sima bőrök puhák és finom tapintásúak, a hüllőbőr mintázat továbbra is naprenden van. A csillogást a visszafogottan fényes fémdíszítések biztosítják. A kesztyűbőr puhaságú borjú és bárány, illetve chevro kecske bőrök garantálják a legmagasabb fokú kényelmet. Minden termékcsoportban - a klasszikustól a modernig - több vízhatlan, légáteresztő Gore-Tex® membránnal ellátott lábbelit kínálunk.

A visszafogott díszítések, minta csattok, szegecsek és gombok, amelyek a nemes anyagok mellett kézimunka minőségű küllemet adnak a lábbeliknek.

A megszokott, lekerekített és aszimmetrikus kaptafaformák négyféle bőségben készülnek. A sarokmagasságok az egészen lapostól 55mm-es magasságig terjednek, legyen szó akár tömb-, akár éksarokról. A pehelykönnyű talpak megjelentek a divatos és a Gore-Tex® lábbelik csoportjánál is. A járótalpak anyaga készülhet továbbá divatos kreppgumiból és a bőrszegéllyel, míg a nyáron kedvelt mokaszinok a robosztusabb, csúszásmentes anyagoknak köszönhetően biztosan állják a telet.

A klasszikus fekete, barna és szürke árnyalatok a hideg évszakokban a sötétzöld, meleg bézs, kék és piros színekkel társulnak.

Kényelem lépésről lépésre: a kényelmes bőr talpbélések és/vagy meleg irhabélés biztosítja a természetes klímát a cipőben. A G és H bőségű félcipőkben megtalálható ara Soft betétek kímélik az ízületeket, ínszalagokat és az izomzatot a járásnál. A Comfort Stretch, egy kívülről nem látható stretch anyag felhasználása a szükséges helyeken rugalmasabbá teszi a felsőrészt. Az ara kollekció nagy része cserélhető betéttel készül.

A csizmakollekció - 28-tól 44 centiméteres szárhosszúsággal, és S-tol XXL-es szárbőségekben- sok funkcióval van ellátva, a rugalmas anyagok, cipzár- és tépőzárak felhasználása megkönnyíti felvételt és kényelmessé teszi a viseletet. Normál és meleg béléssel is választhatóak a modellek.

Az új, sokoldalú ara női kollekció 170 modellből áll, több színben: körömcipő, trottőr, college-modellek, csizmák, bokacsizmák és bakancsok.

 

Cserélhető betéttel ellátott cipőknél akár

könnyedén kicserélheti azt sajátjára.

Technogel®: elosztja a terhelést, légáteresztő,

könnyedebbé teszi a járást

Pehelykönnyű lábbelik: az egészséges és kényelmes

járásért. A lábak nem fáradnak el olyan gyorsan, s nem okoz

fájdalmat a sok gyaloglás.

Comfort Stretch: a speciális felsőrészkészítés miatt

a cipő felveszi a láb formáját, extra kényelmet nyújtva.

ara csizmaszárbőségek S-től XXl-ig:

-Csizmák S-szárbőségben a vékony

lábszárnak is szép formát adnak.

-M-szárbőségű csizmák optimálisan illenek

az átlagos lábszárakra.

-A sportosabb vádliknak több hely van ebben

a csizmában. Ez garantálja a kényelmet.

-Lehet egy kicsit több is. XL-szárbőségű csizmák

maximális kényelmet nyújtanak.

-Bőszabású csizmák az erősebb lábszáraknak is

biztosítják a magas kényelmi fokozatot és az

optimális illeszkedést.

-Szép és kényelmes csizmák a legkényesebb

lábszárakra is.